Presentatie op een podium door een vrouw
Presentatie op een podium door een vrouw

Word een betere onderhandelaar door te begrijpen wat er in je hersenen omgaat tijdens onderhandelingen.

Hoe goed kennen we onszelf? Vaak hebben we de neiging dit te overschatten en herhalen we dezelfde vertrouwde processen, terwijl we verwachten dat de resultaten zullen veranderen. Alleen door de 'blinde vlekken' in onze aanpak te identificeren, kunnen we ze verbeteren en betere onderhandelaars worden.

De beste onderhandelaars hebben kwaliteiten zoals empathie, een focus op het opbouwen van relaties en het vermogen om met creatieve 'win-win' oplossingen te komen. Het is opmerkelijk dat deze vaardigheden overeenkomen met ons begrip van de neurowetenschappen, wat het mogelijk maakt om onze cognitieve processen effectief te kunnen benutten en beheren. Bij &FLUENCE geloven we dat het verkrijgen van inzicht in de werking van het brein leidt tot verbeterde besluitvorming aan de onderhandelingstafel. Daarom hebben wij onze krachten gebundeld met BrainExplainers en de training The Negotiator’s Brain opgezet.

Onze training maakt gebruik van de synergie van onze expertise en biedt een frisse kijk op onderhandelingen door te ontleden wat er aan de onderhandelingstafel en in uw hoofd gebeurt. We doen dit door een deep dive te nemen in hoe uw hersenen werken tijdens onderhandelingen, zodat u zich zeker kunt voelen in uw aanpak en vol vertrouwen met anderen kunt onderhandelen. Onderhandelingen moeten namelijk niet worden gezien als een armworstelwedstrijd, maar als een dynamische manier om de relatie met anderen te verbeteren door mentale empowerment, vertrouwen en communicatie, waardoor het voor alle betrokkenen gemakkelijker wordt om te krijgen wat ze willen.

Lees verder