Aanpak

Het verhaal is vaak
veel beter te vertellen

Diensten

Lastige problemen
samen oplossen

Wij ondersteunen bedrijven, politici, ngo’s en personen in het nieuws bij het maken van strategische keuzes. We bieden ondersteuning bij het bouwen en beschermen van reputaties en zorgen dat partijen met elkaar in contact worden gebracht om krachten te bundelen.

Strategie

Hoe pak je een complex
vraagstuk het beste aan?

Om invloed te krijgen en/of te vergroten is het belangrijk om een doelgroep niet alleen goed te kennen, maar ook echt te begrijpen. Wij zorgen ervoor dat je verhaal op de juiste manier wordt gedeeld, gehoord en begrepen.

Dialoog

Hoe kom en/of blijf je in gesprek?

Hoe kom je in gesprek met beleidsbepalers, ondernemers en de maatschappij en hoe maakt je verhaal impact? Wij geloven dat een dialoog helpt bij het oplossen van de grote maatschappelijke uitdagingen van deze tijd. We brengen alle belangen in kaart en helpen bij de uitvoering.


Onderhandelen

Hoe kom je samen tot een oplossing?

Onderhandelen is een proces waarbij je door vertrouwen en samenwerking waarde kunt creëren en relaties met betrokkenen kan verbeteren. Niet alleen tijdens de onderhandelingen maar ook voor in de toekomst. Wij benaderen onderhandelingen niet als een conflict maar als een studie in een complexe samenwerking om zo onze cliënten te helpen om de verschillen te verkleinen en gezamenlijke mogelijkheden te vergroten.

&FLUENCE

Hoe vergroot je je invloed?

Ons team bestaat uit professionals met diverse achtergronden, met uitgebreide kennis en ervaring in zowel de publieke als de private sector. Wij sparren met je en houden je ook een spiegel voor. Dat is niet altijd plezierig, maar wel noodzakelijk. Hierdoor kunnen wij je de juiste strategie bieden, waarmee je je invloed kan maximaliseren.

Hoe werken wij?

Zij aan zij om het gesprek met de buitenwereld aan te gaan

Wij zorgen dat het verhaal waarmee je naar buiten treedt uitgebreid is getest en aangescherpt. Vervolgens staan we zij aan zij om het gesprek met de buitenwereld aan te gaan. Dat kan zijn met partijen die op dezelfde lijn zitten maar uiteraard ook met criticasters. Niet alleen om te overtuigen maar ook om gemeenschappelijke grond te ontdekken.

Creativiteit is daarbij noodzakelijk. We zoeken altijd naar een manier om wederzijds gewin te bereiken, hoe ingewikkeld de situatie ook is. We geven daarbij een uniek perspectief. Van onderhandelingen en strategie tot aan crisismanagement en media-advies.

Mensen in een studio van BNR die in gesprek zijn over invloed
Mensen in een studio van BNR die in gesprek zijn over invloed
Mensen in een studio van BNR die in gesprek zijn over invloed

Wie dagen wij uit?

Heineken / Rijksmuseum / Orange Capital Partners / Dura Vermeer / Maeve Aerospace / RijkZwaan / MSD / Berenschot / Creatieve Coalitie / Chiesi / Zorginstituut Nederland / Holla Advocaten / Internationaal Theater Amsterdam / Ministeries van Buitenlandse Zaken, Infrastructuur & Waterstaat, Economische Zaken & Klimaat