Aidan Winkels

Consultant

Gespecialiseerd in

Trainer & adviseur complexe onderhandelingen

Strategische partnerships

Internationale & cross-culturele onderhandelingen

Positionering en stakeholder engagement

Bio

Aidan is adviseur en trainer op het gebied van complexe onderhandelingen. De eerste acht jaar van zijn loopbaan heeft hij gewijd aan de muziekindustrie, waar hij zijn passie voor componeren, opnemen en produceren van eigen muziek in Nederland en internationaal heeft ontplooid. Zijn betrokkenheid bij diverse samenwerkingsprojecten met artiesten van over de hele wereld en zijn voortdurende deelname aan contractonderhandelingen hebben hem geïnspireerd om zijn kennis van het onderhandelvak te verdiepen.

Bij &FLUENCE brengt Aidan dit in de praktijk, in de vorm van training, advieswerk en ondersteuning bij onder meer complexe onderhandelingen en strategische positionering. Zijn expertise omvat het ondersteunen van individuen en organisaties bij de voorbereiding, uitvoering en nazorg rondom complexe onderhandelingen, strategische positionering aan en rondom de onderhandelingstafel, en het trainen/opleiden van individuen in de unieke &FLUENCE-methodiek.

Aidan Winkels
Aidan Winkels
Aidan Winkels

Bio

“ The work we do constantly makes me think 'if only I knew all this years ago!', sharing our knowledge with others to help them further achieve their goals is truly inspiring ”