Leon Delansay

Junior Consultant

Gespecialiseerd in

Interdisciplinaire Samenwerking

Creatieve probleemoplossingen

Betrokkenheid van Stakeholders

Klantrelaties

Strategische Communicatie

Bio

Leon Delansay is een Junior Consultant bij &FLUENCE, uitgerust met een diverse mix van vaardigheden en ervaringen. Zijn drive wordt gevoed door het vooruitzicht om dialogen te faciliteren, effectieve onderhandelingen te voeren en uitgebreide strategieën te ontwikkelen.

Bij de Nederlandse Ambassade in Ankara heeft hij de ervaring opgedaan om tot creatieve probleemoplossingen te komen in een speelveld met uiteenlopende standpunten. Leon is gedreven in het aanpakken van complexe uitdagingen en heeft toewijding om verschillende groepen samen te brengen. 

Verder heeft hij gewerkt als een Sustainable Client Advisor, waar hij meerdere stakeholders adviseerde over Europees en nationaal beleid op thema’s als sustainable finance en klimaattransitie. 

Leon is enthousiast om zijn achtergrond en inzichten in te zetten, geïnspireerd door het idee dat doordachte betrokkenheid en strategische onderhandelingen tot de meest effectieve oplossingen kunnen leiden.

Bio

" Onderhandelen is geen confrontatie maar een dialoog, waar de meest effectieve onderhandelaar juist luistert en niet spreekt "